Kad Raya 2in1 - Boleh Jadi Sampul Duit Raya

Kad raya masih sepatutnya menjadi tradisi sebagaimana kuih tradisional yang menghidupkan kemeriahan raya walaupun zaman berubah dari zaman e-mel, e-kad kpd mobile-kad. Mari saya kongsikan design KAD RAYA 2-IN-1. Boleh print sebagai kad raya atau dipotong ikut bentuk sampul duit raya yang saya buatkan ni.Saya gunakan Adobe Photoshop untuk design ni..siapa yang nak file PSDnya boleh emel kat saya.



Hah kawan2 pun ada yang mengeluh katanya bank & kedai ade yang dah tak kasi sampul duit raya percuma. Jadi bolehlah korang gunakan design sampul ini untuk buat sendiri sampul korang. Boleh letak cop nama sendiri lagi ehehe terutama siapa yang ada bisnes tu letaklah cop mohor dan promote website korang sendiri. Buatlah berapa banyak korang nak selagi larat. Silalah gunakan semoga bermanfaat untuk korang.

Sempena raya ni juga, saya ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN. Teruskan berkarya!

Comments

  1. boleh mintak fail psd x? email kat kaolas@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh,check email untuk link file PSD ya :-)

      Delete
  2. nk psd filenya boleh? mnaqib88@gmail.com

    ReplyDelete
  3. adalagi x fail psdnye?..email ke Niquezeryl@gmail.com..plzz..:)

    ReplyDelete
  4. Mohon jasa baik Puan Rosnah Miskan emailkan file PSD ni ke nuar_azlan@yahoo.com.my. Jasa baik puan amat saya hargai. Terima kasih & Selamat Hari Raya. (^^,)v

    ReplyDelete
  5. boleh saya dapatkan psd file? email saya moccicha@gmail.com

    ReplyDelete
  6. ada lg x psd file ni?? email fanana87@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  7. salam...boleh email pada saya juga dianasuhaileen@gmail.com..TQ puan.

    ReplyDelete
  8. salam... blh saya dapatkan file psd?? email saya khairiizmi@gmail.com tq

    ReplyDelete
  9. boleh sent kat email saya file psd x. khairiskbt29@gmail.com

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...saya pun nak minta file psd...email kat cahayanurul86@gmail.com
    teruja nk buat...terima kasih sbb kongsikan ilmu....

    ReplyDelete
  11. nak juga ,..emel to rafihan@gmail.com tqvm :)

    ReplyDelete
  12. SALAM...mohon emel fail psd kepada sy bole? riznas2@gmail.com...thanks

    ReplyDelete
  13. emailkn utk sy gak..tq :)
    - fazilla5408@gmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen banyak-banyak pun boleh.