Kalendar Kuda 2015 Ada Gambar Sendiri

Tahun baru 2015 akan menjelang, selalunya kita akan cari kalendar yang senang tengok cuti umum dan cuti sekolah kan? Kemudian ada pula tarikh kalendar Islam di dalamnya. Akhirnya kalendar kuda juga yang sangat dekat di hati rakyat Malaysia. Mungkin sebab ada orang seperti saya ni yang terbiasa dibesarkan dengan visual kotak-kotak besar pada kalendar tu. Walaupun sebenarnya bukan kisah pun gambar race kuda hujung minggu tu, tapi oleh kerana design kotak-kotak dan nombor besar itu sangatlah memberi kesenangan kepada kita. Kerana kotak-kotak besar itulah juga memberikan ingatan kita jelas dengan tarikh, bulan dan tahun terutamanya cuti sekolah dan hari raya! hehe..

Kepada yang ingin memiliki kalendar kuda sendiri dihiasi dengan gambar sendiri atau gambar keluarga atau gambar anak-anak, bolehlah kami tolong design kan. (gambar akan diupload kemudian sebab ketika ini nak post teks terlebih dulu)

Jadi, hari ini bermula Tempahan Kalendar Dibuka!

Emelkan kami sekurang-kurangnya 12 gambar bersaiz besar atau supaya tak pecah piksel apabila dicetak nanti. Harap maklum gambar takkan muat semuanya dalam kalendar dan kami pilih secara rawak sebab tak semua bulan ada ruang gambar besar.

Boleh dapatkan sebutharga berikut:-
1. Harga Design sahaja
2. Harga Design + Printing + Posto!

OK ini contoh design, sesuai untuk simpanan peribadi, atau sebagai promosi bisnes/persatuan/kelab dll. Nak jual pun boleh!

kalendar untuk simpanan peribadi

kalendar untuk bisnes

kalendar untuk kelab

kalendar untuk kempen oleh NGO

dan lain-lain


Comments